STRAVA U ŠIBENIKU

Kraj tijela mrtve žene pekli hamburgere

mcdonald's brza hrana lana restorana

mcdonald's brza hrana lana restorana

Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa Press

Djelatnici šibenskog McDonald’sa najmanje sat i pol vremena prodavali su hamburgere pokraj mrtvog tijela 49-godišnje gošće kao da se ništa ne događa, dojavila je čitateljica Jutarnjeg lista koja se tamo zatekla

Državljanka BiH s prebivalištem u Danskoj u nedjelju nešto prije 19 sati došla je u restoran u pratnji supruga i kćeri. Naručili su hranu i sjeli za stol, a ona se iznenada počela žaliti na bolove u prsima. Odjednom se srušila, a suprug je pozvao Hitnu pomoć. Iako je brzo stigla, ženi nije bilo spasa te su na licu mjesta ustanovili smrt zbog infarkta.

Tijelo je pokriveno bijelom plahtom do dolaska mrtvozornika i ostavljeno nedaleko od pulta, a pozvana je i policija. Šokantno je da je restoran sve vrijeme normalno radio, kao da iza pulta ne leži tijelo preminule žene.

'Bilo je zaista strašno vidjeti kupce koji se naguravaju oko prozorčića za hranu, a većina nije ni znala da je unutra pokojnica', javila je čitateljica Jutarnjem.

Samo metar-dva od mrtve žene radnice su spremale hamburgere i drugu hranu dok je rodbina grcala u suzama. Pokojnicu je do dolaska mrtvozornika oko 21.15 čuvala policija, no nitko nije zatvorio restoran. Glasnogovornica šibensko-kninske policije Marija Kosor potvrdila je većinu informacija.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!