'SVE LIJEPO ZAVRŠILO'

Klemm: Milanović je naredio pozivanje na antiprosvjed

21.02.2015 u 19:08

Bionic
Reading

Josip Klemm, predsjednik Udruge specijalne policije i jedan od organizatora prosvjeda u Savskoj, rekao je u javljanju uživo za RTL Danas da je današnji protuprosvjed 'Stop teroru šatoraša' organiziran po naređenju premijera Zorana Milanovića

'Hvala Bogu pa se sve lijepo završilo. Na žalost onih koji su prije tri tjedna pozvali na ovaj antiprosvjed protiv hrvatskih branitelja... to su učinili po nečijem naređenju - sigurno po naređenju premijera Zorana Milanovića', kazao je Klemm.

'Zamislite samo da su ti prosvjednici došli među hrvatske branitelje. Ne bi njima hrvatski branitelji ništa napravili, međutim, oni su cijelo vrijeme vrijeđali hrvatske branitelje', nastavio je Klemm, ustvrdivši da su od Trga bana Jelačića pa sve do Vukovarske, protuprosvjednici poručivali da branitelji u Savskoj nisu pravi branitelji.

'Moram javnosti reći da se ovdje nalaze naši roditelji, majke i očevi, udovice, djeca, veterani, dragovoljci, specijalci, gardisti, HOS-ovci, a isto tako i 100-postotni i drugi invalidi i oboljeli od PTSP-a. Ministar Matić dobro zna tko se nalazi ovdje', napomenuo je Klemm za RTL Danas. Dodao je da su u Savskoj i predsjednici svih braniteljskih udruga.

Govoreći o budućnosti prosvjeda, rekao je da će branitelji sigurno ostati u Savskoj dok se ne ispune njihovi zahtjevi: smjena Predraga Matića, Vesne Nađ i Bojana Glavaševića, kao i ustavni zakon u kojem će biti sva prava branitelja.

Poručio je da branitelji u 124 dana prosvjeda nikada nisu nikoga uvrijedili, ponižavali niti su koristili govor mržnje.