STANKA U SABORU

Kim Yong-un i muškarac u Manduševcu Staziću važniji od Milanovića

09.10.2014 u 14:09

Bionic
Reading

Zbog teksta objavljenog na portalu direktno.hr, u kojem Slavko Linić tereti premijera Zorana Milanovića da je pokušao spriječiti kazneni progon bivše šefice Porezne uprave Nade Čavlović Smiljanec u slučaju OLT, reagirao je u Saboru HDZ

Zatražio je da se premijer Zoran Milanović očituje pred zastupnicima o tim optužbama.

'Ovo govori o moralu Vlade koja nam je na čelu. Govori o drugoj i drugačijoj vlasti kakvu ste najavljivali i o skandalu da predsjednik Vlade sebi dozvoljava i uzima za pravo da sudjeluje u policijskim istragama, da direktno daje naloge koga treba, a koga ne procesuirati', rekao je Davorin Mlakar.

Mediji svaki dan objavljuju alarmantne vijesti i ako svaki put zbog njih budemo imali stanku, nećemo moći raditi, rekao je potpredsjednik Sabora Nenad Stazić, te je poručio i kako je on danas našao dvije alarmantne vijesti.

'Da se Kim Yong-un već dugo ne pojavljuje u javnosti i da sad ne znam tko upravlja Sjevernom Korejom, i druga; muškarac u Manduševcu, tko je misteriozni gospodin koji se svaku večer kupa. To su dvije najalarmantnije vijesti koje sam našao na portalima', kaže Stazić.