REAGIRANJE

'Kći Tatjane Holjevac je radila na edukaciji zaposlenika'

04.09.2013 u 18:01

Bionic
Reading

Na stranicama t-portala od subote, 31. kolovoza 2013., objavljen je tekst nepoznatog autora naslova 'Kći Tatjane Holjevac dobila 906.000 kuna, a ništa nije povukla iz fondova EU?' u kojem je izneseno niz neistinitih i klevetničkih tvrdnji o gospođi Koraljki Koren.

Radi se sljedećim neistinitim navodima:

Tvrdnja kako je 'kći Tatjane Holjevac dobila 906.000 kuna, a nijednu kunu nije povukla iz fondova EU' je klevetnička i netočna. Iznos za koji gđa. Koraljka Koren radi sa Zagrebačkim Holdingom je poslovna tajna, no radi se o višestruko manjem iznosu.

Također, taj novac gđa. Koren nije 'dobila', već je zaradila na transparentan i pošten način za što postoje izvještaji koji su dostavljeni Zagrebačkom Holdingu. 'Povlačenje' kuna iz EU fondova nije predmet ugovora sa Zagrebačkim Holdingom, već edukacija zaposlenika. Na edukacijama, polaznici se potpisuju na potpisnu listu, te nije moguće da nisu vidjeli osobu koja im je održala edukaciju jer bi se to protivilo zakonima fizike i zdravom razumu. O projektima koji će se aplicirati za fondove EU odlučuje uprava Holdinga, a ne neovisni konzultanti.

Zbog plasiranja laži i povrede poslovnog ugovora gđa. Koren raskinula je suradnju sa Zagrebačkim Holdingom.

Obzirom se u predmetnom članku iznose neistinite tvrdnje kojima se škodi časti i ugledu naše stranke, temeljem čl. 2. st. 3. Zakona o elektroničkim publikacijama, a u svezi sa čl. 40. Zakona o medijima, ovim putem zahtijevamo da objavite ovaj ispravak i odgovor, navodi se u dopisu kojeg potpisuje odvjetnik Dragomir Jukić.