PORAZ SDP-A NA RABU

Karamarko u iščekivanju novog Milanovićevog vica

18.01.2016 u 22:13

Bionic
Reading

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko čestitao je svim članovima, stranačkim volonterima i simpatizerima koji su sudjelovali na nedjeljnim izborima za Vijeća mjesnih odbora na otoku Rabu, gdje je koalicija HDZ-a i RPS-a (Rapski pučki sabor) pobijedila u šest od osam mjesnih odbora. U poruci na Facebooku Karamarko je iznio očekivanje da će se tehnički premijer i predsjednik SDP-a tim povodom oglasiti novim vicem

'Na danas održanim izborima za Vijeća mjesnih odbora na otoku Rabu koalicija HDZ-a i RPS-a (Rapski pučki sabor) uvjerljivo je pobijedila u šest od osam mjesnih odbora, a u još jednom mjesnom odboru vlast dijelimo s nezavisnima koji su samostalno osvojili jedan Mjesni odbor. SDP nije osvojio nijedan Mjesni odbor na Rabu.

Čestitam svim članovima, stranačkim volonterima i simpatizerima koji su sudjelovali u ovoj pobjedi. Zahvaljujem se svim građanima koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su svoje povjerenje dali HDZ-u i RPS-u. Ova pobjeda je tim veća ako se zna da je do danas SDP imao vlast u pet mjesnih odbora, a HDZ u tri.

HDZ-u i koalicijskom partneru RPS-u pripalo je više od dvije trećine glasova. Vjerojatno je sada na redu novi vic kojim će Milanović negirati i ovaj najnoviji poraz', napisao je Karamarko.

[JOŠ JEDAN PORAZ SDP-a I MILANOVIĆA] Na danas održanim izborima za Vijeća mjesnih odbora na otoku Rabu koalicija HDZ-a i...

Posted by Tomislav Karamarko on 18. siječnja 2016