javlja hak

[FOTO/VIDEO] Kaos na granici: Velike gužve na ulasku u Hrvatsku, najgora situacija je na Bregani gdje se čeka sedam sati

19.12.2020 u 09:08

Bionic
Reading

Na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom na ulasku te BiH i Srbijom (Bajakovo) na izlasku iz zemlje i dalje su gužve i kolone, zbog aktualnih kontrola i pojačanog prometa na prijelazima Bregana i Macelj čeka se više sati, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub (HAK)

Kolona teretnih vozila pred GP Bajakovo duga je oko šest kilometara, a osobnih oko četiri kilometra.

Video: Davorin Višnjić/PIXSELL

Kolone su i na cestama kroz Austriju i Sloveniju do Hrvatske (ispred tunela Karavanke, autocesti Maribor-Ptuj prema GP Macelj, autocesti od Ljubljane prema GP Bregana).

  • +16
Velika gužva na Bregani Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Uočen je pas na autocesti Rijeka-Zagreb kod čvora Ravna Gora. Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali kod mjesta Žaborić vozi se otežano uz regulaciju prometne policije, a zbog prometne nesreće u tunelu Petrovac na državnoj cesti (u smjeru autoceste A1 prema naplati Karamatići) vozi se otežano jednim prometnim trakom.

  • +5
Gužva na graničnom prijelazu Pasjak Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, a vidljivost je zbog magle mjestimice smanjena na cestama u unutrašnjosti.