TAJKUNIMA ŽELI ODUZETI IMOVINU

Kandidat za slovenskog predsjednika obećava legalizaciju marihuane!

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Jedan od slovenskih predsjedničkih kandidata obećava legalizaciju marihuane i potpunu zabranu duhana, a za tajkune bi uveo prijeki sud

'Tajkunima bih oduzeo svu imovinu i uveo prijeke sudove za financijske malverzacije', rekao je u srijedu na konferenciji za tisak u Mariboru 45-godišnji Artur Štern, doktor bioloških znanosti i kontroverzni sudionik različitih televizijskih reality-showa.

Štern se angažirao i na izborima za predsjednika 2007. godine, ali mu mu nije uspjelo sakupiti potrebnih 5.000 potpisa, zbog čega je tadašnja kandidatura ostala neformalna, ali je o njoj snimio dokumentarni film.

Sada vjeruje da će biti uspješniji i poptreban broj potpisa prikupiti do 17. rujna, kad je zadnji rok za podnošenje kandidatura.

Osim na birače razočarane tajkunskom privatizacijom i financijskim stanjem u državi, Štern računa i na zagovornike legalizacije lakih droga.

'Ako nešto treba zabraniti, onda je to smrdljivi duhan. Umjesto njega treba legalizirati kvalitetnije opojne supstancije poput marihuane', tvrdi Štern, koji bi ukinuo i ograničenja prodaje alkohola mladima.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!