Kad bi sve Splićanke bile poput Sonje Dvornik

Kad bi sve Splićanke bile poput Sonje Dvornik

08.11.2011 u 08:16

Bionic
Reading

Sonja Dvornik je mlada, pametna, lijepa, vretenasta, plava djevojka širokog svjetonazora i spektra zanimanja i sve je samo ne classic Splićanka.

Ona ne sjedi na beskonačnim kavama, ne trača, ne noćari, ne kvarca se, ne nosi fake Chanel 2.55. Ona studira (doduše, pravo, kao i većina splitskih studentica), radi u kazalištu, nosi ravne cipele i nikamo ne ide bez svog fotića.




Hobi:
pilates

Boja: crvena

Spiza: pršut

Piće: Coca-Cola

Stranka: /

Predstava: Ćelava pjevačica

Bračno stanje: in a relationship

Inspiracija: Try not to become a man of success but a man of value. (Albert Einstein)

Životni moto: Živi slobodno, umri muški.


Sonja Dvornik

Sad već gotovo da nema Splićanina ili Splićanke koji je ne poznaju. Makar iz viđenja. A mnoge je od njih ovjekovječila svojom kamerom.



Sonja Dvornik



Ove su fotografije nastale iz čistog hobija. Za njih ne dobiva nikakvu naknadu, a jedino gdje ih možete vidjeti je Sonjin profil na Facebooku. No to će se uskoro promijeniti, jer će periodično objavljivati svoje fotke na ModiKomodi.

Sonjin je uzor legendarni splitski fotograf Feđa Klarić, a želja joj je jednog dana, baš poput njega, izdati knjigu svojih najboljih uradaka. Kako je krenula, mislim da to nije nemoguća misija, baš naprotiv - smiješi joj se obećavajuća fotografska budućnost.

Sonja, go girl, a vi, dragi moji Splićani, ne bježite od objektiva ove smišne Splićanke, jer vam možda upravo ta fotka bude najdraža u životu.