HLADNO-TOPLO

Južina se nastavlja: Za vikend kiša i temperature do 15 °C

02.02.2017 u 09:40

Bionic
Reading

Nakon iznadprosječno hladnog siječnja, početak veljače i dalje je u znaku južine. Naime, do utorka će se dnevne temperature penjati do 15 celzijevih stupnjeva, a očekujte i kišu. Do promjene vremena doći će tek u noći s ponedjeljka na utorak

U petak će posvuda biti promjenjivo oblačno, mjestimice sa sunčanim razdobljima, češćim u unutrašnjosti. Na Jadranu, njegovom zaleđu te u gorskoj unutrašnjosti mjestimice uz više oblaka moguća je kiša, češća i obilnija na riječkom području. U unutrašnjosti će puhat slab i umjeren jugozapadnjak, a na Jadranu umjereno i jako jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 3 do 8, a na Jadranu od 10 do 14°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 10 do 15, a na Jadranu od 12 do 16°C. 

U subotu će posvuda biti promjenjivo do pretežno oblačno, a mjestimice je moguća kiša, češća i obilnija na Jadranu i u okolnim područjima. U unutrašnjosti mjestimice manje oblaka pa su moguća berem kraća sunčana razdoblja. U unutrašnjosti će puhat slab i umjeren, u gorju i jak jugozapadnjak, a na Jadranu umjereno i jako jugo i jugozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 1 do 6, a na Jadranu od 9 do 14°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 10 do 15, a na Jadranu od 12 do 16°C.

U nedjelju će posvuda biti umjereno do pretežno oblačno, a povremeno je moguća kiša, češća i obilnija na Jadranu i okolnim područjima. U unutrašnjosti vjetar slab i promjenjiv, a na Jadranu će puhati umjereno i jako jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 3 do 7, a na Jadranu od 9 do 14°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 9 do 14, a na Jadranu od 13 do 16°C.

U ponedjeljak će i dalje biti oblačno i kišovito, a djelomična stabilizacija se očekuje tek krajem dana i u noći na utorak. Temperature će biti nekoliko stupnjeva niže.