ODLAZE ZA TURSKU

Jurčićev popis 25 igrača, a među njima i novi 'klinci'

08.01.2013 u 20:18

Bionic
Reading

Dinamo u Sesvetama odrađuje posljednje treninge uoči odlaska na pripreme u Tursku, a trener Modrih Krunoslav Jurčić odabrao je 22 igrača i tri vratara koji će na pripreme

Modri su u utorak ujutro vadili krv kako bi liječnička služba odradila pretrage, a potom su krenuli na novi naporan trening. Ovoga puta je momčad oko sat vremena provela u dvorani i radila vježbe snage te razna testiranja prije nego su izašli na teren NK Radnika.

Dan uoči odlaska u Tursku trener Modrih objavio je popis od 25 igrača na kojem nema većih iznenađenja, a među putnicima našlo se ime još jednog juniora, 17-godišnjeg stopera Tina Jedvaja. Među navedenima su dvadeset i dva igrača koji su bili na treninzima u Sesvetama plus Sammir, Ibanez i već spomenuti Jedvaj.

Na pripreme u Turskoj trener Modrih imat će na raspolaganju 22 igrača i 3 vratara: Ivan Kelava, Romeo Mitrović, Oliver Zelenika, Šime Vrsaljko, Josip Pivarić, Josip Šimunić, Jozo Šimunović, Tin Jedvaj, Josip Čalušić, Ivan Tomečak, Luis Ibanez, Arijan Ademi, Jerko Leko, Marcelo Brozović, Zvonko Pamić, Alen Halilović, Said Husejinović, Mateo Kovačić, Fran Brodić, Sammir, Ante Rukavina, Duje Čop, Fatos Beqiraj, Ivan Krstanović i Marko Kolar.

Momčad prema Turskoj polijeće s Plesa u srijedu oko podneva, a tamo ih čeka pet prijateljskih utakmica te povratak 25. siječnja.