o prebjezima

Jovanović upozorio: HBV virus širi se u Hrvatskom saboru

15.12.2018 u 11:06

Bionic
Reading

SDP-ov saborski zastupnik Željko Jovanović oštro je komentirao još jedan prelazak iz saborskog kluba SDP-a u klub Milana Bandića. Ovog puta riječ je o Ani Komparić Devčić. 'HBV virus širi se u Hrvatskom saboru - Bandićev virus političke korupcije', poručio je

'Da su imalo iskreni, kolegice i kolege koje je zahvatio Bandićev HBV virus političke korupcije i da je njima socijaldemokracija ideal osnovali bi u Hrvatskom saboru svoj klub npr. 'istinski socijaldemokratski klub', a ne odlazili kod uskokovih optuženika i desničara koji su uklonili Trg maršala Tita i koji spašavaju Plenkovićevu vladu. Do bola gadljivo! Prevara svih birača koji su im dali svoj glas, glas koji sigurno nije uključivao ulazak u Bandićev klub i podršku HDZ-ove vlade. Politička korupcija na djelu', komentirao je Jovanović na Facebooku.

Svoje je ogorčenje prebjezima za tpotal komentirao i SDP.ov Siniša Hajdaš Dončić, koji im je kratko poručio: I vaša djeca vas gledaju.

Podsjetimo, SDP-ovka iz Rijeke Ana Komparić Devčić napustila je tu stranku te o tome izvijestila svoju lokalnu organizaciju.

  • +7
Ana Komparić Devčić Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Komparić Devčić bila je jedna od tiših zastupnika u ovom mandatu, a već neko vrijeme nije ju se moglo vidjeti u sabornici i na glasovanju.

Komparić Devčić bila je bliska Zoranu Milanoviću. U Saboru će nastaviti rad kao nezavisna zastupnica u klubu stranke Milana Bandića.