'NAŠE ROMANTIČNO LJETOVANJE'

Još jedna američka zvijezda promovira Hrvatsku

15.09.2016 u 15:50

Bionic
Reading

U globalnu turističku promociju Hrvatske uključio se i Casey Own Neistat, još jedna od američkih YouTube zvijezda čiji kanal prati gotovo pet milijuna pretplatnika. Prošlog tjedna objavio je video nazvan 'Naše romantično ljetovanje', koji je u samo nekoliko dana prikupio oko milijun i pol pregleda

Igrom slučaja, Neistat je upravo prošlog tjedna primio nagradu časopisa GQ kao osoba godine u kategoriji novih medijskih zvijezda, pa je time njegov uradak s hrvatske obale izazvao dodatnu pažnju javnosti.

U njemu se pojavljuje zajedno sa suprugom Candice, koja i inače ne zazire od kamera, a kako se može zaključiti na krstarenju su posjetili velik dio hrvatske obale - od Opatije preko Trogira i Hvara do Dubrovnika. Imena nekih gradova čak ne uspijevaju izgovoriti.

Na putu do Venecije zagubljena im je prtljaga, pa su tome pridali veliku pažnju, ali uvršavanje svakodnevnih sitnica služi tek za ostavljanje neposrednijeg dojma jer u stvarnosti Neistat vrlo pomno planira svoje uratke i za njihovo snimanje koristi svu silu najmodernije opreme.

Pogledajte video...