ZANIMLJIV PERIOD

Jerko Leko o Ronaldu, Čačiću i derbiju

24.02.2013 u 08:01

Bionic
Reading

Vjerujemo kako se Cristiano Ronaldo, između popravljanja frizure, zabijanja golova i jurnjave u audiju R8, s vremena na vrijeme sjeti i 'onog tipa' iz Zagreba. Igrao je protiv mnogih, ali Jerka Leku vjerojatno 'kune' još i danas

Bolno je proći kraj dinamove sedmice, osjetio je to u dva navrata.

'I ja se njega sjetim. Nakon onog starta na toj planetarnoj zvijezdi napravila se zaista fama. Zvali su me nakon toga sa svih strana, od španjolske Marce nadalje. Prijatelji mi kažu, bolje ti je bilo udariti Ronalda u toj utakmici, nego zabiti Real Madridu gol. Donijelo mi je veću popularnost,' smije se Leko.

U međuvremeno je dobio nagradno tromjesečno 'kaljenje' s Dinamovim juniorima. Kako ste se osjećali u vrijeme Čačićeve suspenzije?

Kako i gdje sve gledati derbi Hajduk - Dinamo?

Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica uživo pratiti u sklopu tog community portala. Spomenute utakmice možete gledati i na Match.tportal.hr (pay per view online servis) te u svega nekoliko poteza možete osigurati užitak gledanja još jednog dvoboja Hajduka i Dinama.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.


'Nisam bio ništa kriv, pa je bilo normalno da sam ostao strpljiv i čekao svoju priliku, trenirao sam s juniorima tri mjeseca. Čekao sam, ako to moram tako reći, Čačićev odlazak... Drago mi je da sam ponovo u formi. Održavao sam se, došao sam spreman, dobro odradio pripreme i evo me opet u ulozi koju zaslužujem.'

Jeste li se kasnije sreli, negdje razgovarali?

'Nismo u neprijateljskim odnosima, on je tada bio na štihu. Nisam zlopamtilo, imali smo dobar odnos prije, bio mi je prvi trener u Sesvetama. Sad je sve to nepovratno otišlo. Pozdravit ću ga naravno, ako se sretnemo. Ali ništa više od toga.'

Na Poljudu nikada niste pobijedili, što možete učiniti da to promijenite?

'Uvijek tamo izvučem neriješene. Poljud je uvijek pun, oni su su nabrijani, neće biti ništa drukčije ni ovog puta. Ali, radi se o idealnoj prilici da pred punim Poljudom pokažemo da smo najbolji u državi...,' završava zamjenik Dinamovog zamjenika kapetana.

Jerko Leko si je zaželio prvi poljudski trijumf i prije puta u Split