NAPADAČ U BIJEGU

Jedna osoba mrtva, troje ranjenih kod birališta u Kaliforniji

09.11.2016 u 08:46

Bionic
Reading

Glasačko mjesto u Kaliforniji blokirano je u utorak nakon pucnjave do koje je došlo u blizini, a u kojoj je jedna osoba poginula, a tri su ranjene, objavile su vlasti

Do pucnjave je došlo poslije podne po lokalnom vremenu u gradu Azusa, 40 kilometara istočno od Los Angelesa, rekla je Vanessa Lozano, glasnogovornica vatrogasne službe Los Angelesa.

Ona je kazala da su tri osobe prebačene u bolnicu s prostrijelnim ranama, a da je jedna bila mrtva po dolasku u bolnicu.

Detalji incidenta zasad su nejasni.

Policijski dužnosnici koji su stigli na lice mjesta također su se našli pod mecima, a osumnjičeni napadač pobjegao je te se vjeruje da se skriva u obližnjoj obiteljskoj kući.

Zaposlenik ruskog konzulata u New Yorku pronađen mrtav

Zaposlenik ruskog konzulata u New Yorku pronađen je mrtav u utorak, a policija još uvijek pokušava utvrditi uzrok njegove smrti.

Muškarac koji je bio zadužen za sigurnost pronađen je u utorak ujutro po lokalnom vremenu unutar konzulata koji se nalazi u blizini Central parka, rekao je glasnogovornik njujorške policije.

Identitet žrtve još nije objavljen, samo je rečeno da je imala 63 godine.

Iako je muškarac pronađen s ranom u predjelu glave, policija još ne govori o mogućem zločinu i čeka rezultate obdukcije.