AFERA LOVRIĆ MERZEL

Je li Jakovina misteriozni ministar koji je sve znao?

08.02.2014 u 14:17

Bionic
Reading

Iza 'jednog SDP-ova ministra', kako je Jasmina Jovev nazvala visokopozicioniranog člana Vlade kojemu je ispričala sve o aferama sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel, najvjerojatnije se krije ime ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine

Tportal je ministru još 4. veljače poslao upit na koji Jakovina nije odgovorio. Jutarnji list, pak, danas nagađa da je riječ upravo o ministru poljoprivrede.
Njega se povezivalo s tim navodima jer je Jakovina od 1991. do 1993. bio policajac u Specijalnoj jedinici Policijske uprave sisačko-moslavačke, u tzv. Vukovima.

Uz to, poveznica sa Siskom je i ministrov brat koji je zaposlen u PU sisačko-moslavačkoj, pa se lako može povezati da je Jovev zapravo preko njega došla do Tihomira Jakovine. I sisački policajci među sobom sve više govore o tome da je Jakovina taj ministar, piše Jutarnji list


Podsjetimo, Jasmina Jovev u prošloj emisiji 'Nedjeljom u 2' rekla je da je svoja saznanja o nepravilnostima u radu sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel podijelila i s jednim ministrom. Nipošto nije željela otkriti o kome se radi. Krim policija jučer je izuzela dokumentaciju iz zgrade Županije i saslušala Lovrić Merzel. Predmet je preuzeo USKOK.

Sve o toj temi pročitajte ovdje