ZARADILI 1.000 EURA

Iz trgovine u kojoj rade ukrali 10.029 čokolada

29.01.2013 u 20:44

Bionic
Reading

Dvojica Petrinjaca kazneno su prijavljena za krađu čak 10.029 ploča raznih čokolada, koje su ukrali iz skladišta jednog trgovačkog centra u Petrinji u kojem su obojica bila i zaposlena. Naime, inventura je u tom trgovačkom centru pokazala početkom godine veliki manjak – čokolade

Tvrtka je taj manjak prijavila policiji, a policija je istragom ubrzo došla do dvojice zaposlenika, u dobi od 26 do 35 godina. Tako je utvrđeno da su njih dvojica još 14. rujna lani, u vrijeme dok nitko drugi od zaposlenih nije bio nazočan, ušla u skladište i u dostavno vozilo tvrtke utovarili ukupno 10.029 čokolada, složenih na palete, koje je potom 35-godišnjak odvezao i odmah prodao nepoznatoj osobi za iznos od tisuću eura.

Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom veća je od 23 tisuće kuna, prema prijavi tvrtke, a protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku policija je podnijela kaznenu prijavu zbog pronevjere.

Gdje su završile čokolade, policija, zasad, nije uspjela utvrditi, kao ni to zašto su od cijele ponude u skladištu odlučili ukrasti upravo slatkiše.