NA PUTU ZA NJEMAČKU

Ivan Santini seli u njemački Freiburg

31.01.2012 u 11:36

Bionic
Reading

Najbolji strijelac MAXtv Prve lige, Zadranin Ivan Santini, koji je jesenas zabio deset pogodaka u dresu Zadra, potpisao je za njemački Freiburg

Ivan Santini karijeru će nastaviti u Freiburgu. Stasiti Zadranin, koji je bio najbolji strijelac prvog dijela prvenstva te najbolji igrač u tportalovoj akciji Kapetani biraju igrača godine, potpisao je ugovor s njemačkim Freiburgom. Santini odlazi u Njemačku na posodbu do ljeta, nakon čega njemački klub ima pravo prvootkupa njegova ugovora.

Oko napadača Zadra bilo je dosta zainteresiranih klubova, najbliži transferu bio je splitski Hajduk, u svojim ga je redovima želio vidjeti i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić, no njegov menadžer Reno Sinovčić usmjerio ga je u Njemačku.

'Evo, Ivan je upravo na putu prema Njemačkoj. zadru će prispasti dio davanja, ali ne previše jer igrač je zasad samo na posudbi. takođe, i santini će dobiti određenu plaću, tako da smo zasad zadovoljni. Kao i svaki mladi nogometaš, ovo je za Santinija veliki izazov i sada je na njemu da se dokaže i nametne', rekao je za tportal Reno Sinovčić.

Freiburg je trenutačno posljednjeplasirana momčad Bundeslige, s istim brojem bodova kao i pretposljednji Augsburg, ali sa samo dva boda manje od 16. Kaiserslauterna.