NAČELNIK POLICIJE POD ISTRAGOM

Ima 7 stanova i vila, a živi kod osumnjičenog u aferi Daimler

24.08.2012 u 07:44

Bionic
Reading

U imovinskoj kartici Josipa Ćelića, načelnika PU karlovačke protiv koga je MUP najavio pokretanje interne istrage, čak je sedam nekretnina, no on živi kao podstanar u kući najbogatijeg Karlovčanina Marka Vukovića, suvlasnika tvrtke HS produkt i osumnjičenika u hrvatskom kraku afere Daimler

Uz vilu na šest etaža u Lokvi Rogoznici kraj Omiša, penthaus u elitnim zagrebačkim Gračanima, dvokatnicu u četvrti Švarča s panoramskim pogledom na Karlovac, parcela na desnoj obali Korane, Ćelić je, navodno, vlasnik još dva stana u Zagrebu i jednog u Sesvetama te kuće na otoku Viru kraj Zadra, gdje je ovih dana provodio godišnji odmor s obitelji, piše Jutarnji list.

Njegova supruga Marijeta Ćelić (djevojački Željković) formalno je prijavljena u stanu na adresi u karlovačkoj četvrti Banija, a njezin fiksni telefon istaknut je kao kontakt za prodaju još jednog stana u istom karlovačkom kvartu u oglasu koji je i sada aktualan u jednom online oglasniku. Jutarnji doznaje da taj stan prodaje Marijetin brat, Darko Željković, također policajac, kojega je šogor Ćelić nakon što je preuzeo PU karlovačku prije tri godine promaknuo s mjesta policijskog službenika u Odjelu kriminalističke policije na mjesto pomoćnika načelnika za kriminalistiku Policijske postaje Karlovac.

Marijeta Ćelić, taekwondo reprezentativka, radi u HAK-ovoj službi za odnose s javnošću, ali je od siječnja 2009. i direktorica u vlastitom građevinskom poduzeću Alba Luna koje ima sjedište u karlovačkoj Laginjinoj ulici u trošnoj kući bez oznaka za poduzeće. Poduzeće je u karlovačkim poslovnim krugovima, pogotovo građevinskim, potpuno nepoznato.

Nakon svih ovih saznanja nevjerojatno je da obitelj Ćelić živi u podstanarskom stanu u karlovačkoj četvrti Luščić, a formalni je vlasnik stana, slučajno ili ne, najbogatiji Karlovčanin Marko Vuković, suvlasnik HS Produkta i službeni osumnjičenik u hrvatskom kraku afere Daimler, piše Jutarnji