THE WITCHER 2 za XBOX360!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

16.04.2012 u 08:58

Bionic
Reading

Godinu dana nakon izlaska PC verzije, ovoga tjedna moći ćemo zaigrati i Xbox 360 verziju u ponešto poboljšanom izdanju u obliku 'Enhanced Edition'-a. Prve kritike slažu se da se radi o najzrelijem RPG-u u nekoliko proteklih godina

The Witcher 2: Assassins of Kings na tržištu se pojavio u svibnju prošle godine i odmah pokupio izvrsne kritike. Kasnije se pokazalo da su upravo The Witcher 2 i Skyrim najbolja RPG ostvarenja 2011. godine iako je tu bilo još nekoliko odličnih naslova poput Deus Ex: Human Revolution-a. Ipak, s obzirom da je bio PC ekskluziva, The Witcher 2 zaigrao je relativno mali dio gamerske zajednice što će biti ispravljeno već sutra kada će se igra pojaviti na Xbox 360 konzoli u poboljšanom, 'Enhanced' izdanju. Unatoč uobičajenoj praksi da razvojni studio napravi najobičniji port, to sada neće biti slučaj. Poljski razvojni studio CD Projekt tako je odlučio poboljšati borbu, kameru, a dodane su i cut-scene, proširena je priča i pridodana pokoja lokacija.

 

Da stvar bude bolja, kupci PC verzija neće ostati uskraćeni već će sva poboljšanja 'Endanced' izdanja moći downloadati i to potpuno besplatno zbog čega CD Projekt zaslužuje jedan veliki naklon.

 

 

 

 

Osim The Witchera 2, ovoga ćemo tjedna moći zaigrati i sljedeće naslove;

 

Trials Evolution (Xbox 360 – 18. travnja)

 

 

MacGuffin's Curse (PC – 19. travnja)

 

 

Insanely Twisted Shadow Planet (PC – 17. travnja)

 

 

The House of the Dead 4 (PS3 – 18. travnja)

 

 

Botanicula (Windows, Mac, Linux – 19. travnja)

 

 

Deadliest Warrior: Ancient Combat (PS3, Xbox 360 – 17. travnja)