OGLASIO SE I IGOR RAĐENOVIĆ

'Hvala Saši Mesić ako zbog nje nađu tko me tukao'

Bionic
Reading

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić Državnom odvjetništvu prijavio je Sašu Mesić, kćer bivšega hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića zbog sumnje za zlouporabu ovlasti koju je počinila kao predsjednica uprave Termi Zagreb, koja je u zajedničkom vlasništvu Ine i Zagreba, otkriva Večernji list pozivajući se na jako pouzdane izvore

'Nevjerojatno je njezino ponašanje. Iako nam je skupština Termi Zagreb dopustila pristup svim informacijama koje nas zanimaju, Saša Mesić uporno odbija suradnju. Svejedno, naša istraga ide dalje', rekao je Mirko Herak, šef Kontrolnog ureda Grada Zagreba.

Saša Mesić nije ostala dužna te je dolila ulje na vatru rekavši da je Bandić može skloniti jedino 'ako je prebiju kumovi koji su prebili bivšeg direktora Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića kad im je stao na put'.

'Pitate me jesam li malo pretjerala. Nisam! Ako Bandić mene može staviti u kontekst s navodnim novčanim malverzacijama u Termama, mogu i ja njega spominjati u kontekstu napada na Rađenovića', rekla je Saša Mesić za Večernji.

Igor Rađenović za Jutarnji.hr komentirao izjavu Saše Mesić vezane uz njegovo premlaćivanje.

'Radi se o oštroj izjavi i očekujem reakciju nadležnih institucija. Već gotovo dvije godine čekam da policija otkrije naručitelja mojeg premlaćivanja. Ako bi izjava Saše Mesić pomogla otkrivanju naručitelja, onda joj na tome zahvaljujem' rekao Igor Rađenović. Jutarnji dalje navodi kako po njihovim saznanjima policija je imala i neke konkretne indicije o mogućim naručiteljima Rađenovićeva premlaćivanja, no nikad to nije potkrijepila konkretnim dokazima. Put je navodno vodio prema Zagrebačkim cestama i Gradskom poglavarstvu pišu te novine.