MILANOVIĆ O 'DRUGOJ PRILICI'

'Hrvatska u krizi identiteta, SDP neće iznevjeriti'

03.12.2010 u 21:50

Bionic
Reading

SDP i partneri iz Saveza za promjene spremni su preuzeti vlast, poručio je predsjednik Socijaldemokratske partije Hrvatske Zoran Milanović na večerašnjoj svečanosti obilježavanja 20. obljetnice osnutka varaždinske Županijske organizacije SDP-a

'Hrvatska je danas u krizi identiteta i morala, a SDP će iskoristiti drugu priliku i neće iznevjeriti hrvatske građane nakon izbora', rekao je Milanović. Poručivši varaždinskim SDP-ovcima da ih čeka mnogo rada u sljedećih godinu dana, čestitao im je i na uspješnoj dvadesetogodišnjoj borbi za dostojanstvo rada i radnika u Varaždinu.

Prva konvencija varaždinske Općinske organizacije tadašnje Stranke demokratskih promjena održana je 19. prosinca 1990.

'Trebalo je tada imati hrabrosti i boriti se za socijalnu pravednost, jednakost građana i društvenu solidarnost', rekao je predsjednik županijske organizacije i saborski zastupnik Mario Habek.

Dodao je da je SDP u Varaždinskoj županiji danas snažna stranka koja vodi županiju s HNS-om i HSU-om, ima gradonačelnika u Ludbregu, a cilj je povećati broj gradonačelnika i općinskih načelnika.

Na svečanosti u hotelu 'Turist' u Varaždinu zaslužnim SDP-ovcima županisjke organizacije uručene su plakete i zahvalnice.