MILANOVIĆ U CRIKVENICI

'Hotelijerstvo je još uvijek vodeća gospodarska grana'

03.05.2013 u 21:05

Bionic
Reading

Premijer, Zoran Milanović popodne je boravio na Crikveničko-vinodolskoj rivijeri, gdje je dao potporu SDP-ovim kandidatima za crikveničkog gradonačelnika Dinu Manestru te novovinodolskog gradonačelnika Saši Đujiću

Milanović je u izjavi novinarima, koje su zanimali izgledi za jačanje gospodarstva u tom tradicionalno turističkom kraju, naglasio kako je hotelijerstvo na tom području i dalje vodeća gospodarska grana.

Taj kraj, napomenuo je, dobro poznaje jer je tamo dolazio još 1970-ih, a roditelji mu imaju kuću u Šilu na obližnjem otoku Krku.

Dino Manestar najavio je kako, bude li izabran za gradonačelnika Crikvenice, namjerava postaviti skrbnika za zapušteni hotel 'Miramare', na kojemu je prekinuta gradnja, dogradnja i rekonstrukcija.

'Zašto aktualna gradska vlast to dosad nije učinila, ne možemo odgovarati, ali ćemo to učiniti ako i kada dođemo na vlast', poručio je.

Za zapušteni hotel 'Park' kazao je da je u privatnom (ruskom) vlasništvu te da je u takvim okolnostima teško na bilo što utjecati.