Hommage kultnom Burtonovom Bubimiru

Hommage kultnom Burtonovom Bubimiru

31.10.2013 u 11:11

Bionic
Reading

Ja svoju inspiraciju za Halloween još dobila nijesam, ali zato jest petoro mladih kreativaca od kojih je svaki svojim izričajem pridonio projektu pod nazivom 'Hommage to Beetlejuice'.


Vjerujem da se svi sjećate kultnog Burtonovog filma 'Beetlejuice', u našoj čaršiji poznatijeg kao 'Bubimir'. Nakon punih 25 godina iz Hollywooda dolaze vijesti o snimanju nastavka tog kultnog filma koji je u kojem su inspiraciju pronašle djevojke iz Buried Clothesvintage inicijative. Na jednoj su zagrebačkoj lokaciji posvetili vrijeme stvaranju svoje vizije magičnog Burtonovog svijeta. Možda vas inspiriraju za večerašnji outfit

odjeća: Buried clothes
nakit: Be Kind Rewind
facepainter: Jasmina Bodypainting Art
fotograf: Goran Jerković
modeli: Lea i Katja



Ovo je i idealna prilika da najavim novi Mali sajam Velikih stvari koji će se održati 4. i 5. studenog u Dnevnom boravku 5reković, tvornice Katran, Radnička cesta 27bb, na 186 m2 industrijskog prostora. Tamo ćete moći vidjeti u živo najnoviju vintage kolekciju Buried clothes-a, ali i razne rukotvorine i proizvode mnogobrojnih izlagača. Ne propustite ugodno druškanje i jedinstvenu priliku da na jednom mjestu vidite gomilu kreativaca i njihovih radova.

Vidimo se u Katranu kako večeras na Hell oween partyju, tako i sljedeći tjedan na Malom sajmu Velikih stvari. ;)

Evo i kratki podsjetnik na 'Beetlejuice'.