'ŠTETOČINA S PANTOVČAKA'

HDZ: Baćuška Milanović glavna je zvijezda ruskih režimskih medija... Rokaj, barba Putin!

21.12.2022 u 16:34

Bionic
Reading

HDZ se objavom na Facebooku osvrnuo na veličanje predsjednika Zorana Milanovića u ruskim medijima, koji tvrde da je on poručio kako 'Ukrajina nije saveznik Hrvatske'. Njihovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti

“Baćuška Milanović opet glavna zvijezda ruskih režimskih medija! Slave ga jer je Sabor odbio pomoći Ukrajini, s vidnim zadovoljstvom prenose njegove teze da “Ukrajina nije saveznik Hrvatske”, da je “cinično dobila status kandidata za EU“ itd. Sasvim je razumljivo to što kremljanski trbuhozborci veličaju Milanovića s obzirom da on u svojim protuzapadnim i protudemokratskim ispadima samo plagira Putina. Činio je to i prije, vrteći teze o “korumpiranim ukrajinskim nacistima“, narativ koji je Kremlju služio kao psihološka priprema za 🇷🇺 agresiju na Ukrajinu.

  • +26
Zoran Milanović na 31. obljetnici Hrvatskog vojnog učilišta 'Dr. Franjo Tuđman' Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Evo, citirajmo još jedan Milanovićev (jučerašnji) antieuropski biser: “Što je EU danas? Bijeda, nula!“. Štetočina s Pantovčaka toliko se potrudio da ga hvali i bjeloruska nacionalna informativna agencija BELTA. Rokaj, barba Putin!”, navodii HDZ na službenoj Facebook stranici.

Ruski državni medij RT piše da je Milanović poručio da 'Ukrajina nije saveznik' Hrvatskoj i upozorio na dovođenje rata na Balkan.