STANJE NA CESTAMA

HAK upozorava na pojačan promet i zastoje: usporeno kod Jankomira, nesreća kod Svete Helene

18.10.2018 u 07:38

Bionic
Reading

Pojačan je promet u gradovima, na prilaznim i obilaznim cestama. Na brojnim dionicama autocesta, državnih i ostalih cesta u tijeku su radovi, pa se zbog privremene regulacije prometa povremeno vozi u koloni ili uz zastoje. Usporeno se vozi se na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Jankomir i Zaprešić u smjeru Jankomira, izvijestio je u četvrtak Hrvatski auto-klub (HAK)

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u unutrašnjosti, a ima je i na autocestama: A1 između Zagreba i Karlovca, tunela Mala Kapela i Sveti Rok, A4 Goričan-Zagreb između Goričana i Varaždina. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski.

Zbog vozila u kvaru na autocesti A1 na 414. km između čvorova Šestanovac i Blato na Cetini u smjeru Zagreba molimo vozače za dodatan oprez. Zbog prometne nesreće na autocesti A4 Goričan-Zagreb na 80.+600 km između čvorova Popovec i Sveta Helena u smjeru Goričana vozi se jednim trakom, a zbog predmeta na kolniku na 84. km autoceste A4 Goričan-Zagreb između čvorova Popovec i Sveta Helena u smjeru Goričana molimo korisnike za pojačan oprez.

Od 13 do 14 sati bit će zatvorena dionica autoceste A7 od čvora Hreljin do čvora Križišće u smjeru Krka zbog rekonstrukcije prometne nesreće.

Na graničnom prijelazu Metković- Doljani na ulaz se čeka 15 minuta.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Zbog održavanja manifestacije Dani hrvatskog turizma u Hvaru, od 23. do 26. listopada uvode se dodatni polasci na liniji 9604s Split- Hvar (plovidbeni red na stranicama Jadrolinije).