USPORENA VOŽNJA

Udarni turistički vikend: Velika kolona na Demerju, zastoji na Jadranskoj magistrali

30.07.2023 u 08:49

Bionic
Reading

Udarni je turistički vikend, promet na autocestama je gust, ima prometnih nesreća. U nastavku pogledajte izvještaj HAK-a iza 13 sati

A1 Zagreb-Ploče-Karamatići: vozi se usporeno u isprekidanim kolonama uz povremene zastoje u zonama odmorišta i naplatnih postaja između odmorišta Dobra i naplatne postaje LUČKO, u smjeru Zagreba, a od naplatne postaje Lučko do čvora Jastrebarsko, te između čvorova Novigrad i Bosiljevo II u smjeru mora; između čvorova Gornja Ploča i Zadar Istok vozi se usporeno u isprekidanim kolonama uz povremene zastoje, u oba smjera; pred naplatom Demerje kolona vozila duga je oko 3km, a pred naplatnom postajom Lučko oko 1km.

Izvor: Cropix / Autor: Željko Puhovski

A4 Goričan-Zagreb: zbog vozila u kvaru kraj naplatne postaje GORIČAN u smjeru Goričana. Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Molimo vozače za dodatan oprez.

Krčki most (DC102): povećana je gustoća prometa na Krčkom mostu u oba smjera; u smjeru kopna kolona je od Malinske, vozi se usporeno uz povremene zastoje.

  • +27
Gužva na Lučkom Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski

Jadranska magistrala (DC8): povremeni su zastoji na dionicama Jadranovo-Novi Vinodolski, Sukošan-Pirovac, kod Trogira, između Stobreča i Podstrane, između Dugog Rata i Omiša, između Promajne i Makarske, te između Dubrovnika i Cavtata; usporeno u koloni vozi se u smjeru GP Karasovići, kolona je duga oko 4km.