Guess what! - Guess vas nagrađuje!

Guess what! - Guess vas nagrađuje!

06.09.2012 u 10:25

Bionic
Reading

Riječ je o dvostrukoj nagradnoj igri Mode Komode, 'Bilo kud klikom svud' i Guessa u povodu večerašnjeg otvaranja prvog Guess storea u Splitu. Nagrade su bogate, stoga ne dvojite nego osmislite Guess look i sudjelujte!

Naša draga suradnica Sonja Dvornik ovih je dana bila u potrazi za savršenom Guess djevojkom u Splitu koja bi nas mogla podsjetiti na velike Guessove inspiracije Brigitte Bardot i Claudiju Schiffer i na taj način osvojiti bogatu nagradu; Guess outfit - haljina, torba, marama i privjesak za ključeve.



Sonja Dvornik

Splićanke, lijepe, prpošne i temperamentne kakve jesu nisu se puno nećkale nego su pozirale ispred Sonjinog fotoobjektiva oduševljene dolaskom ovog poznatog svjetskog brenda u grad pod Marjanom. Zgodne Guessove hostese pobrinule su se da svaka od njih dobije i svoju pozivnicu za svečano otvaranje.


Najautentičnija Guess Splićanka koja se pojavi večeras u 19 h na svečanom otvaranju prvog Guess storea u Marmontovoj 7 u Splitu dobit će bogatu nagradu, a odabrat će ju mali žiri u sastavu: Sonja Dvornik i moja malenkost.

Sonja Dvornik
Photos: Sonja Dvornik

Moda Komoda i Guess su se pobrinuli da ni čitateljice koje nisu uspjele doći do Guessove pozivnice ne ostanu kratkih rukava. Osmislite jedan svoj outfit po uzoru na Guess (napominjem da komadi koje čete pritom koristiti NE moraju biti s Guess potpisom), pošaljite fotografiju istog na Facebook ili Twitter Mode Komode ili jednostavno na mail adresu: modakomoda@t-com.hr. Najautentičnija Guess djevojka biti će nagrađena s bonom u vrijednosti od 750 kn koji može potrošiti u Guess storeu u Splitu.

Fotografije možete poslati najkasnije do 09. rujna u ponoć.

Vječna Guess djevojka Claudija Schiffer neka vam posluži kao inspiracija pri osmišljavanju stylinga.



Objava sretnih dobitnica u ponedjeljak na Modi Komodi!

Stay tuned 'n' be guessed!

p.s. Više fotografija potrage za splitskim Guess djevojkama potražite na facebook stranici Bilo kud klikom svud - Sonja Dvornik.