DOBILI ŠEST RESORA

Grmoja: Dogovoreno je da Mostu ide MUP

08.01.2016 u 16:08

Bionic
Reading

Glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja rekao je za N1 da je Most uspio dogovoriti šest ministarstva u idućoj Vladi, a među njima i Ministarstvo unutarnjih poslova

'Mi smo se načelno dogovorili s Domoljubnom koalicijom, dakle pripast će nam onih šest resora koji su se spominjali. Uzeli smo resore u kojem su najveći problemi, nismo bježali od odgovornosti. Znači to su Ministarstvo zaštite okoliša, pravosuđe, uprava, poljoprivreda, gospodarstvo i naravno ono o čemu se najviše pričalo posljednjih dana, Ministarstvo unutarnjih poslova, mada su nama sva jednako važna. Treba žešće krenuti u obračun s kriminalom i korupcijom što dosad nije bio slučaj', rekao je Grmojaza televiziju N1.

Grmoja je komentirao i sastanke Tihomira Oreškovića s bivšim ministrima.

'Gospodin Orešković se želi upoznati sa stanjima u pojedinim resorima i zato vjerojatno razgovara s bivšim ministrima i mi to pozdravljamo', poručuje Grmoja.

Kazao je i da Most ima svoje kandidate koje će predstaviti Domoljubnoj koaliciji i mandataru.

'Mi imamo svoje kandidate s kojima ćemo izaći pred Domoljubnu koaliciju i gospodina Oreškovića. Još razgovaramo o različitim modelima. Jedan je taj da naši članovi ostanu saborski zastupnici, a drugi da uđu u vladu i o tome još raspravljamo. U ponedjeljak će se znati dosta toga', zaključio je Grmoja.