TKO JE TRAŽIO SASTANAK

Glogoški demantira Milanovića: Premijer laže!

04.01.2015 u 09:33

Bionic
Reading

Predsjednik udruge 100-postotnih ratnih vojnih invalida Đuro Glogoški demantirao je premijera Zorana Milanovića da je tražio sastanak s njim nedugo od početka braniteljskog prosvjeda u Savskoj. Glogoški je u izjavi za Večernji list premijera optužio da laže

Glogoški je rekao da je upravo Milanović inicirao sastanak u Banskim dvorima te za sutra u 11 najavio konferenciju za novinare.

Podsjetimo, premijer Zoran Milanović je u intervjuu za RTL rekao da je 12 dana od početka braniteljskog prosvjeda Glogoški sam tražio sastanak u Banskim dvorima. O tome je šutio dva mjeseca, jer ga je to Glogoški molio, rekao je Milanović. Pritom se žestoko obrušio na HDZ, Kolindu Grabar Kitarović i dio biskupa. Rekao je da je riječ o destruktivnom koktelu.

'Njeni najbliži suradnici i mentori su mutni ljudi, tada kriminalci, a danas mutni ljudi', obrušio se na HDZ i predsjedničku kandidatkinju. Prosvjed u Savskoj nazvao je HDZ-ovim maslom pred predsjedničke izbore u kojem sudjeluje i dio Crkve. 'Dio biskupa koji su militantni, koji su najnazadniji u Europi, koji provociraju i koji su u stvari pohlepni i isključivo ih zanima imovina', zaključio je.