DOLIJAO BJEGUNAC

[FOTO/VIDEO] Uhićen bankar koji je u Vrlici ispraznio sef i ispario s 11 milijuna kuna

19.11.2019 u 10:27

Bionic
Reading

Srđan D. (59), koji je u srijedu lociran preko signala svog mobitela u blizini Sarajeva, uhićen je

Kako doznaje Jutarnji.hr, uhićen je Srđan Djaković (59), odbjegli bankar koji je osumnjičen da je iz poslovnice vrličke OTP banke nestao s više od 11 milijuna kuna. Bankar je tijekom današnjeg dana sam ušetao u policijsku postaju u Splitu nakon čega je i uhićen.

Voditelj poslovnice banke u Vrlici ispraznio sef i s 11 milijuna kuna pobjegao preko granice. Video: Miranda Cikotic/PIXSELL Izvor: Društvene mreže / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Srđan je prije bijega ostavio kod kuće 20 tisuća eura i 175 tisuća kuna, ali taj je novac njegov sin u ponedjeljak predao policiji. Policija istražuje i jesu li još neke osobe dobile dio ukradenog novca.

Da podsjetimo, nakon što se voditelj poslovnice S.D. (59) nije pojavio na radnom mjestu u 8 sati, a nisu ga uspjeli naći ni stupiti u kontakt s njim, njegove kolege su se zabrinule i nastala je uzbuna jer je voditelj imao ključ sefa i nisu znali što se moglo dogoditi s njim - je li napadnut ili otet. Radi se o banci koja ima podružnicu u Sinju, pod koju spada i poslovnica u Vrlici.

  • +7
Pljačka banke u Vrlici Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL