'A JE TO?'

[FOTO/VIDEO] Pogledajte na kakvu su ideju došli cestari u Zagrebu; ovo ne izgleda po propisima i bit će dobro ako netko ne nastrada

14.08.2019 u 12:24

Bionic
Reading

Rekonstrukcija plinovoda u jednoj zagrebačkoj ulici je završena, a ideja na koju su došli izvođači prilikom završetka radova slobodno se može svrstati u kategoriju onih iz animiranog serijala 'A je to'

U Zagrebu u Ulici Dragutina Golika na Trešnjevci, od raskrižja s Baštijanovom ulicom do Pakračke ulice prema jugu, zapadna traka ulice bila je zatvorena za promet zbog rekonstrukcije plinovoda. Nakon završenih radova, dio ulice pokrpan je po sredini vozne trake, gdje se provlači svježe stavljeni asfalt.

Problem izvođačima radova bila su dva uspornika, kolokvijalno 'ležeća policajca', koje su odlučili sanirati na način na koji bi to učinili Pat i Mat iz animiranog serijala 'A je to'.

S obzirom da su uspornike pri rekonstrukciji morali potrgati, izvođači radova odlučili su ih sanirati tako da ih - asfaltiraju.

Rezultat radova pogledajte u videu i galeriji u nastavku, no čisto sumnjamo da su ovdje konzultirani prometni stručnjaci.

  • +8
Oštećeni uspornici u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic
Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic