STRAVA KOD POŽEGe

[FOTO/VIDEO] Pijani vozač u bijegu od policije završio u dnevnom boravku obiteljske kuće

10.09.2019 u 14:21

Bionic
Reading

Požeška policija obavijestila je o događaju koji se tijekom ponedjeljka dogodio na njihovom području, kada je vozač u bijegu od policije izletio s prometnice i srušio zid obiteljske kuće

Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic

Kako javlja policija, u ponedjeljak 9. rujna oko 22.45 u mjestu Velika, u Ulici dr. Franje Tuđmana, policijski službenici su prilikom nadzora prometa pokušali zaustaviti osobni automobil marke Opel zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,49 promila upravljao 22-godišnjak i koji je nastavio vožnju.

Za njim su upalivši svjetlosno-zvučne signale (rotirajuće plavo svjetlo i sirenu) krenuli policijski službenici, no vozač se nije zaustavljao, već je nastavio vožnju te je u mjestu Trenkovo bez zaustavljanja prošao kroz crveno svjetlo na semaforu i nastavio se kretati u pravcu Požege, nakon čega je na raskrižju ulica Cernička i Luka put, uslijed neprilagođene brzine, udario u živicu, a potom u zid obiteljske kuće u vlasništvu 73-godišnjaka.

  • +18
Požega: Vozač u bijegu od policije završio u dnevnom boravku obiteljske kuće Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic

22-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije. Prekršajnim nalogom za navedene prekršaje izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 12.500 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od šest mjeseci i deset negativnih bodova.