ključan 16. svibnja

[FOTO/VIDEO] Nastavlja se sukob u Supetru: Hotelijeri tvrde da su vatrogasci tijekom noći bagerom pokušali srušiti dom

10.05.2022 u 19:08

Bionic
Reading

Iz Svpetrvs hotela priopćili su da su vatrogasci očito odlučili potpuno uništiti prostor u kojem su godinama djelovali isključivo dobrom voljom vlasnika koji je čekao da im se izgradi novi vatrogasni dom

Povodom sudske odluke o deložaciji koja je najavljena za idući tjedan, vatrogasci su očito odlučili potpuno uništiti prostor u kojem su godinama, usprkos pravomoćnim presudama, djelovali isključivo dobrom voljom vlasnika koji je čekao da im se izgradi novi vatrogasni dom.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Svpetvrs Hoteli

'Na žalost danas opet svjedočimo protupravnom ponašanju i uništavanju tuđe imovine koje je očito postalo svakodnevnica Supetra. Željeli su bagerom srušiti cijelu zgradu pa je ponovno morala intervenirati i policija. Šteta, ali i ostale posljedice poticanja i odobravanja ovakvog ponašanja će godinama opterećivati sve Supetrane. Vatrogasci po svom zvanju čuvaju tuđu imovinu, a pojedinci iskorišteni od politike prljaju časnu uniformu. Što su napravili, što je iza njih ostalo i na što vas to podsjeća najbolje ćete vidjeti na snimkama', kazali su iz uprave SVPETRVS HOTELA.

Podsjetimo, Općinski sud u Splitu je 5. svibnja okončao sagu oko starog vatrogasnog doma te donio  odluke kako će se u ponedjeljak, 16. svibnja, provesti pravomoćno rješenje o ovrsi temeljem kojeg će Svpetrvs hoteli d.d. biti uvedeni u posjed prostora starog vatrogasnog doma i boćališta u Supetru, u čijem su nespornom vlasništvu, a što su tvrdili prilikom nemilih događaja koji su se događali u travnju.