POVOLJNA KUPNJA

Fashion outlet koji vrijedi posjetiti

23.05.2014 u 10:25

Bionic
Reading

Roses Fashion Outlet, u suradnji s Večernjim listom, okupio je nekoliko hrvatskih blogera i dao nam odriješene ruke da napravimo svatko po nekoliko stylinga. U postu pogledajte mojih šest kombinacija!


Nikad nisam bila neki veliki ljubitelj shopping centara, ali Roses Fashion Outlet u Začretju je druga priča. Em što je ponuda dućana jako dobra, em što se stvarno može uštedjeti. A meni najvažnije od svega je što je na otvorenom. Pola sata vožnje autoputom od Zagreba u smjeru Krapine, smjestila se građevina po uzoru na stare srednjovjekovne dvorce, a u njoj hrpa brandiranih outlet dućana, kafića i restorančić. Odabrala sam 20-ak super komada, što odjeće, što obuće i sunčanih naočala, sparila ih s par komada iz moje garderobe i voilà: šest proljetnih stylinga za sve prilike!

hlače: Maison Scotch (Europa 92), cipele: Gossip (Shoebox), vesta i košulja: privatno vlasništvo
jakna: s. Oliver, torba: Furla (XYZ), tenisice: Converse (Shooster), majica i jeans: privatno vlasništvo
sako: Sisley, cipele: Melissa + Pedro Lourenço (XYZ), majica i jeans: privatno vlasništvo
jeans košulja: Wrangler (Europa 92), karirana košulja: Scotch & Soda (Europa 92), naočale: Ray Ban (Ghetaldus Optika), kožne hlače i marama: privatno vlasništvo
t-shirt: Wrangler, jakna: Benetton, šilterica: Adidas Originals, kratke hlače: privatno vlasništvo
tajice i tenisice: Adidas Originals, naočale: Marc by Marc Jacobs (Ghetaldus Optika), tunika i ruksak: privatno vlasništvo

photo: Luka Nižetić







Ukoliko ste pikirali koji komadičak, posjetite web stranicu Večernjeg lista gdje možete vidjeti cijene svakog artikla s fotografije i koliko ćete uštedjeti odvažite li se sjesti u auto i napraviti izlet do Začretja.

A sad jedna obavijest koja meni osobno puno znači, a vjerujem da će još više značiti žrtvama poplavljenih područja. Naime, od ponedjeljka na facebooku ModeKomode kreće humanitarna aukcija odjeće, obuće i nakita, od koje je sav prihod namijenjen ciljano jednoj obitelji koji je ostala bez SVEGA u životu. Vjerujem da ste već na razne načine pokazali svoju humanost, a ja vas pozivam da se uključite još jednom. O svemu više uskoro!