IMOVINA MARKA SRDAREVIĆA

Evo što posjeduje novi glavni ravnatelj policije

02.01.2017 u 09:19

Bionic
Reading

Novi glavni ravnatelj policije Marko Srdarević u imovinskoj je kartici prijavio skromnu imovinu. Posjeduje stan u Splitu, tri automobila, nema kredita, ali nije ništa ni uštedio

To će se možda promijeniti jer Serdarević kao glavni ravnatelj policije ima neto plaću od 17.894 kuna. Supruga mu također radi u MUP-u gdje zarađuje nešto manje od šest i pol tisuća kuna.

Serdarević, koji ima prijavljeno boravište u Zagrebu, do travnja 2016. živio je u Splitu. Ondje posjeduje stan od 63 kvadrata u vrijednosti od 800 tisuća kuna.


Vozi Audi A3 iz 2016. od 195 tisuća kuna i Audi A4 1998. od 20 tisuća kuna. Supruga pak vozi VW Up iz 2014. od 60 tisuća kuna.

Supružnici Srdarević nemaju kreditne obveze, ali niti štednju u banci.

Podsjetimo, Srdarević je početkom prosinca 2016. imenovan glavnim ravnateljem policije nakon provedenog natječaja na kojem je bilo ukupno 16 kandidata, no u Zagreb se preselio u travnju kada je imenovan šefom krim policije.

Navodno je riječ o čistom profesionalcu koji ne podnosi nepotizam i nedisciplinu. Mjesto za glavnog ravnatelja policije otvorilo se nakon što je u travnju dotadašnji ravnatelj Vlado Dominić odstupio nakon famozne pljačke gotovine i zlata iz središta kriminalističke policije u Heinzlovoj.