PROMET ODNOSI ŽIVOTE

Dvoje poginulih kod Šibenika

01.08.2010 u 15:06

Bionic
Reading

Tijekom noći i jutra na području Šibenika u dvije su prometne nesreće poginule dvije osobe, 25-godišnji suvozač na motociklu i 29-godišnji vozač automobila, a kao uzrok obje nesreće u šibenskoj policiji navode neprilagođenu brzinu.

PU šibensko-kninska danas je priopćila da je noćas oko 3,35 sati u mjestu Njivice 25-godišnjak, pod utjecajem alkohola i bez zaštitne kacige, iz smjera Vodica prema Šibeniku vozio motocikl "hondu" šibenskih oznaka. Zbog neprilagođene brzine naletio je automobil "citroen", također šibenskih oznaka, koji je vozio ispred njega, a kojim je upravljala 29-godišnjakinja iz Zagreba.

U sudaru je na mjestu poginuo suvozač na motociklu, 25-godišnjak iz Vodica, koji također nije nosio zaštitnu kacigu, dok je vozač motocikla lakše ozlijeđen te je zadržan u policijskoj postaji i protiv njega će uslijediti optužni prijedlog i kriminalističko istraživanje.

Jutros oko 6,20 sati na cestovnom odvojku Ražinska petlja dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 29-godišnjak iz Šibenika. On je iz smjera Brodarice prema Šibeniku vozio automobil "seat ibiza" šibenskih oznaka te je pri skretanju na spomenuti odvojak zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu, sletio s ceste i udario u metalni stup javne rasvjete.

Vozač je na mjestu poginuo, a teške ozljede opasne po život zadobio je 16-godišnji putnik, dok lakše su ozlijeđena još trojica putnika u dobi od 17 i 18 godina, svi iz Šibenika.