NESREĆA U OSIJEKU

Dvoje djece i roditelji otrovali se plinom

Bionic
Reading

U obiteljskoj kući u Psunjskoj ulici u Osijeku četveročlana obitelj Sonnenfeld - majka (36), otac (38) te četverogodišnji sin i petogodišnja kći - zbog trovanja ugljičnim monoksidom od plina koji je istjecao hitno su prevezeni u osječku Kliničku bolnicu

OSIJEK- Spremajući se za odlazak na posao Stela Sonnenfeld je u kući osjetila nedostatak kisika i blagu vrtoglavicu nakon čega je uspaničena brzo probudila supruga Darka i dvoje malodobne djece.

U istom trenu i oni su zbog nedostatka svježeg zraka u kući osjećali laganu nesvjesticu i mamurluk. Razlog tome bio je plin koji je curio iz plinskog bojlera u kojemu se iz još neutvrđenih razloga ugasio plamen.

Uspaničena majka pozvala je Hitnu pomoć koja je vrlo brzo stigla na mjesto događaja i u omamljenom stanju zatekla majku i djecu dok je otac bio pri svijesti. Cijela je obitelj odvezena u KB Osijek gdje im je pružena hitna medicinska pomoć. Na mjesto događaja ubrzo je došla i policija te vatrogasci koji su zatvorili plinski ventil bojlera.

Glasnogovornica osječko-baranjske Policijske uprave Edita Roterbauer u izjavi za Hinu rekla je da se provodi očevid kako bi se utvrdili uzroci trovanja. Dodala je kako su iz bolnice obaviješteni da su se djeca probudila iz nesvjestice.