U DUGOJ RESI

Bizarno: Gradonačelnik praktički zabranio prekovremeni rad

23.03.2017 u 13:09

Bionic
Reading

Kandidat za gradonačelnika Duge Rese Zoran Vilović na Facebooku je objavio odluku zamjenika gradonačelnika Tomislava Boljara, koji obnaša dužnost gradonačelnika toga mjesta, kojom je objavio da zabranjuje korištenje službenih prostorija grada za potrebe posla izvan radnog vremena bez dozvole gradonačelnika ili nadležnog pročelnika

Iako mnogi poslodavci blagonaklono gledaju na zaposlenike koji ostaju na poslu i nakon radnog vremena, dugoreški dogradonačelnik Boljar krenuo je drugim putem i praktički zabranio prekovremeni rad.  

'Dužnosnici, službenici i namještenici zaposleni u upravnim tijelima gradske uprave za potrebe izvršenja poslova gradske uprave u vremenu izvan radnog vremena mogu isto obavljati samo uz prethodnu najavu potrebe dužeg ostajanja u upravi nadležnom pročelniku i gradonačelniku koji isto odobravaju te se isto posebno evidentira. Bez odobrenja pročelnika odnosno gradonačelnika zabranjen je ulazak u prostor gradske uprave izvan radnog vremena', piše u odluci koju je donio Boljar.

Vilović je na Facebooku objavio da se zalaže za uvođenje testiranja na alkohol i ostale opijate u dugorešku gradsku upravu jer ovakvo što trijezan i trezven čovjek ne može potpisati.