skrivao, vagao i pakirao

Dolijao mlađahni diler iz Novog Zagreba, prodavao je amfetamin i marihuanu

21.10.2020 u 13:12

Bionic
Reading

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Policija sumnja da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, radi daljnje preprodaje u neutvrđeno vrijeme muškarac iz Zagreba nabavljao veće količine amfetamina i marihuane koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu i unajmljenim podrumskim prostorijama na području Novog Zagreba, nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao.

Naime, 19. listopada oko 17.20 policijski su službenici na ulici uočili muškarca za kojeg su posumnjali da se bavi preprodajom droge. Temeljem te svoje sumnje su ga legitimirali i pri tome je dragovoljno predao 10.5 grama amfetamina i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge. Pretragom podrumskih prostorija koje je osumnjičeni koristi policijski službenici pronašli su 138 grama amfetamina i 301.0 grama marihuane i digitalnu vagu s tragovima droge dok je pretragom stana pronađen gram marihuane. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.  

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.