psi na terenu

Dojava o bombi ispred postaje u Dubravi: Policija je sve ogradila

02.06.2020 u 11:06

Bionic
Reading

U utorak ujutro u Policijskoj postaju Dubrava dobili su dojavu o bombi. Na terenu su stručnjaci koji sve provjeravaju.

'Ispred PP Dubrava, rade provjeru na temelju dojave o bombi', potvrdili su za 24 sata iz zagrebačke policije. Izlaz iz same postaje ograđen je policijskom trakom.

'Mora se obaviti pregled kako bi se provjerio postoji li doista ugroza. U tome sudjeluju i psi koji traže eksploziv. Ista je procedura kao kod svake dojave o bombi', kažu iz PU Zagrebačke.

Kako doznaje Jutarnji list, građanin u osobnom automobilu na parkiralište postaje dovezao se s možebitnom eksplozivnom napravom te se za pomoć obratio policajcima pa su na mjesto intervencije pred PP Dubrava pristigli djelatnici Protueksplozijskog odjela sa psom nakon čega je cijeli prostor oko postaje bio ograđen. Promet javnim gradskim prijevozom s obzirom na to da tramvajska pruga prolazi ni 20-ak metara od dvorišnog dijela postaje, bio je obustavljen neko vrijeme radi sigurnosti građana.

  • +6
Dojava o bombi u Policijskoj postaji Dubrava Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Je li u pitanju prava eksplozivna naprava ili se netko odlučio ozbiljno "našaliti" s muškarcem koji se policiji obratio za pomoć nakon što mu je netko ostavio znak upozorenja, još nije poznato.