2:0 ZA 'MODRE'

Dinamo u laganom tempu i s pola snage dobio Slaven Belupo

21.03.2012 u 21:48

Bionic
Reading

U posljednjoj utakmici zaostalog 18. kola MAXtv Prve lige dinamo je na Maksimiru svladao Slaven Belupo s 2:0 i zadržao 13 bodova prednosti nad drugoplasiranim Hajdukom

Dinamo i Slaven Belupo odigrali su na Maksimiru posljednju utakmicu zaostalog 18. kola MAXtv Prve lige, a 'modri' su nakon solidne nogometne predstave pobijedili s 2:0. 'Modri' su tu utakmicu odigrali u laganom tempu, gotovo s pola snage, a dva gola Fatosa Beqiraja presudila su konačnog pobjednika.

Dinamo je od početka utakmice imao inicijativu, čak i nakon primljenog gola gosti se nisu odlučivali na konkretnije akcije prema domaćem golmanu Ivanu Kelavi, pa je dojam kao da su Koprivničani stigli u Zagreb u šoping, a ne na megdan vodećoj momčadi prvenstva. S druge strane, inicijativa 'modrih' rezultirala je uvjerljivim vodstvom već u prvom poluvremenu, pa su u nastavku nogometaši Ante Čačića smanjili gas i rutinirano priveli utakmicu kraju.

Dinamo - Slaven Belupo 2:0 (2:0)

1:0 Beqiraj (6)
2:0 Beqiraj (39)

Beqiraj je s dva pogotka sigurno prvo ime utakmice, no jako dobar dojam sotavio je i Šime Vrsaljko koji je izvrsno 'hranio' napadače ubačajima s desne strane. Sammir je opet bio nevidljiv, pogotovo u drugom dijelu kad mu je nestalo snage.

Ljubitelji nogometa u Hrvatskoj i s nestrljenjem su iščekivali situaciju kad će Davor Vugrinec, prinova u momčadi Slaven Belupa, postići pogodak, jer bi njime dostigao domaći ligaški rekord Igora Cvitanovića koji je postigao 126 golova, no Vuga ovog puta nije bio precizan i taj jedna gol manjka u odnosu na prvog strijelca lige morati će pričaketi do neke nove utakmice.