'MODRI' BEZ MILOSTI

Dinamo rutinski isprašio Koprivničane

02.03.2013 u 19:54

Bionic
Reading

U posljednjoj subotnjoj utakmici 22. kola MAXtv Prve lige Dinamo je u Maksimiru svladao Slaven Belupo 3:0, a golove su zabili Sammir, Ademi i Pivarić

Nakon pobjede u derbiju na Poljudu, 'modri' nogometaši se nisu opustili nego su svladali društvo iz Koprivnice. Bio je to 19. maksimirski sraz ove dvije momčadi i 17. Dinamov trijumf uz dva remija.

Od prve minute domaćin je preuzeo kontrolu, Čop je bio najopasniji igrač, ali ponajviše zahvaljujući gostujućem vrataru Rodiću te jednom vratnice Slavenova mreža je bila prazna. Tako je bilo sve do 39. minute.

Tada je Sammir s lijeve strane, nekoliko metara od korner linije, izveo slobodnjak i pogodio. Lopta je otišla na prvu vratnicu, odbila se od zemlje, te je iznenadila Rodića kojeg su ometali i igrači oba kluba.

I u nastavku je Dinamo pritisnuo, a u 51. minuti otklonio sve dvojbe oko pobjednika. Halilović je poslao dijagonalu, Čop je propustio loptu, a pravovremeno utrčali Ademi prevario Rodića za 2:0.

Do kraja utakmice Dinamo je rutinski čuvao prednost protiv gotovo nemoćnog Slavena, a u 90. minuti je došao do trećeg pogotka. Asistent je bio Husejinović, a u strijelce se upisao Pivarić.

Spomenimo kako je zadnjih 20 minuta za maksimirskog prvoligaša odigrao Said Husejinović.

Dinamo je sada najbližem pratitelju Hajduku opet odmakao na 11 bodova.

Uključite se i vi u raspravu – registrirajte se na Tribina.hr, informirajte se o vlastitoj reputaciji i sudjelujte u stvaranju sadržaja novog domaćeg nogometnog communityja!