prepucavanje se nastavlja

Dabro pita Šarića: Zašto si vratio novac na račun grada, ako je sve u redu?

10.12.2023 u 11:22

Bionic
Reading

Josip Dabro, glavni tajnik Domovinskog pokreta osvrnuo se na priopćenje Josipa Šarića, gradonačelnika Otoka iz redova HDZ-a

Dabrinu reakciju na izjavu Josipa Šarića prenosimo u cjelosti.

'Cijela hrvatska javnost, pa i ja osobno, obaviješteni smo o 'druženju' dueta ŠŠ / Šarić – Šeks / u jednom zagrebačkom restoranu i to tek nakon vijesti u medijima o napadu na saborsku zastupnicu gđu. Karolinu Vidović-Krišto od strane Vladimira Šeksa. Da nije bilo te vijesti, još jedno izvlačenje javnog novca od strane Šarića i svih HDZ-ovih 'Šarića' koji to čine bahato i besramno, ostalo bi skriveno od javnosti.

Tjednik Nacional objavio je čuvene fotografije s te, kako Šarić tvrdi, 'službene večere' – u naravi kartanja u četvero. Zabava nije bila u dvoje, u paru – nego GRUPNI ŠEKS njih četvorice! Na moj javni upit - čijim novcem je Josip Šarić platio tu navodnu 'službenu večeru', i prije no što je odgovorio, nažalost ne samo ja nego i cjelokupna hrvatska javnost znala je čijim – našim!

U svijetu normalnih i moralnih ljudi svatko plaća svoje račune. Josip Šarić, slijedeći primjer svojih mentora i onih koji sada predstavljaju HDZ, platio je račun svoje privatne kartaške seanse javnim novcem Grada Otoka. Zašto nisam iznenađen?

Pa zato jer Šarićevi nalogodavci zakonima pokušavaju ušutkati novinare, a meni, eto, prvi kartaški drug iz dueta ŠŠ prijeti kaznenom prijavom jer sam razotkrio njegovo kazneno djelo! A drugi kartaški drug će, po svom starom običaju, tu kaznenu prijavu i napisati! Kako vidimo po zadnjim događajima u našoj Slavoniji, bolje da umre selo nego Vladini običaji! Da ne bude zabune Vlada je i Vlada i Šeks. Obzirom da Šarić tvrdi da je kartanje bila 'poslovna večera', a da su na toj fotografiji kartanja još dvije osobe, pozivam javno Josipa Šarića da objavi jesu li svi kartaški sudionici 'poslovni partneri Grada Otoka'!? Pozivam ga da objavi i njihova, mnogima poznata imena. To će biti jako, jako zanimljivo svima, posebno simpatizerima i glasačima HDZ-a...

Jesu li to sa Šeksom i Šarićem možda njihovi partneri s kojima HDZ provodi na silu izglasanu Istanbulsku konvenciju, kojom kao štite prava žena? Pa su trojica junaka mirno gledali kako četvrti junak, po kojem je junačka akcija dobila ime, prijeti jednoj ženi, saborskoj zastupnici Karolini Vidović-Krišto? Junački i muški, zar ne Šariću? Potom je Šarić, za nagradu za takvo provođenje Istanbulske konvencije na praktičnom primjeru, Šeksu i dvojici junaka, kao pravim muškim prijateljima platio večeru i to javnim novcem Grada Otoka!

Pitanje za Šarića glasi: - Zašto je vratio novac na račun Grada Otoka, ako je sve to bilo u redu?

Tim činom 'povraćanja' nakon pijanke grupnog Šeksa - Josip Šarić otkriva baš ono što pokušava sakriti. Priznaje sve, baš sve - i da je bio na kartaškoj, a ne službenoj večeri, i da nije smio trošiti javni novac na hranu i puno, puno pića te da je time počinio očito kazneno djelo. Naravno, nitko se od te četvorice vrlih muževa nije ispričao napadnutoj ženi! Kako muški i kako Istanbulski! Bravo!

Predlažem mu da drugi put takav trošak ''pravda'' kao provođenje praktičnih mjera prema ženama temeljem, od takvog HDZ-a nametnute, Istanbulske konvencije. Grupni Šeks na javni račun, kao krunski dokaz potrebe Istanbulske konvencije. Dobra ideja? Očekujem odgovor Šariću!'