TRENER DINAMA

Čačić: Preko 'pikzibnera' se ne može u Ligu prvaka

29.06.2012 u 12:59

Bionic
Reading

Nakon odrađenog prvog dijela priprema u Sloveniji Dinamo će poslije kratke pauze nastaviti glancati formu za novu sezonu u Austriji. Pred odlazak novinarima se obratio trener 'modrih' Ante Čačić

Pred odlazak na austrijski dio priprema trener Dinama Ante Čačić obratio se medijima koji su ukratko osvrnuo na dosadašnji dio.

'Iza nas su 22 treninga i dvije prijateljske utakmice, a veseli što, osim Krstanovića koji je već došao ozlijeđen, nismo imali nikakvih problema s ozljedama i nadamo se da ćemo tako i nastaviti.', kazao je Čačić te nastavio.

'Sljedeći tjedan nas u Austriji čeka pravi posao i dvije jake utakmice: Dynamo Kijev i Spartak Moskva. Naravno, te utakmice nisu toliko bitne i one će poslužiti kao priprema za Ludogorec iako mi u njima tražimo što bolji rezultat. Sljedeći tjedan nas čeka najteži rad i najnaporniji treninzi pa tako želimo i da te utakmice budu prave te budu jak podražaj za igrače. Već smo imali dvije lagane utakmice, u Šmarju i Pleternici, tako da je vrijeme za pravi izazov. Momčad je ostala na okupu, bolje se poznajemo jer smo zajedno odradili proljetni dio sezone, dobro smo posloženi po linijama i učinit ćemo sve kako bismo još jednom došli do Lige prvaka.'

Dinamo će u drugom pretkolu Lige prvaka igrati protiv bugarskog Ludogoreca.

'Očekivali da te dvije utakmice budu dio priprema, no budući da smo izvukli zaista kvalitetnog protivnika morat ćemo već u toj fazi sezone biti u pravoj formi. Pratimo sve što se događa oko njih i respektiramo njih i njihov uzlet koji ih je doveo do duple krune; i to kao momčad koja je tek ušla u prvu ligu. Ipak, ako želimo igrati Ligu prvaka onda znamo da do tamo ne možemo doći preko "pikzibnera".