PRETHODNICA NA METI

Čačić Jurčiću dao razloga za ljutnju

25.01.2012 u 12:21

Bionic
Reading

Ante Čačić je između dviju faza priprema otkrio da svi igrači osim ozlijeđenog Lončarića putuju u Portugal te produbio frontu sa svojim prethodnikom

Umjesto Lončarića, Čačić će u Faro voditi iskusnog Lokomotivinog čuvara mreže Romea Mitrovića, dok Sammir, Rukavina i Kramarić idu i počinju raditi s loptom.

'Tamo nas čekaju jaki protivnici i dobri tereni, što nam je nedostajalo u Hercegovini. U Gabeli naš silan trud nije rezultirao adekvatnim rezultatima, a sada kreće prava borba za dresove udarnog sastava', najavio je Čačić i osvrnuo se na smanjenje plaća:

'Dečki su i do sada sve ispunjavali, a tako je bilo i jučer nakon što su saznali odluku. Korektno su odgovorili na recesijske uvjete koji su na snazi u čitavom svijetu i ne očekujem nikakve promjene u ponašanju.'

Za Sammira je kratko dodao da je igrač neosporne kvalitete koji mora učiniti sve da uđe u prvi sastav, kao i svi drugi, te se osvrnuo na komentar Krune Jurčića koji ga je zbog izjave da je s dvojicom trenera za spremu vodio 'sletske vježbe' nazvao nekorektnim.

'Ne znam zbog čega se Kruno ljuti. Kada osvojimo prvenstvo, to će biti i njegova zasluga. Rekao sam i da je Kruno potpisao najuspješniju godinu u povijesti kluba i da to ne može pobrisati ni loš dojam nakon Lyona. Nije mi jasno ni zašto se stavlja u ulogu odvjetnika Zvonka Komesa, kada ja s Komesom surađujem već 12 godina, prije nego što je on uopće razmišljao o trenerskom zanatu', uspio se tijekom službenog izlaganja zaustaviti Čačić, ali u neslužbenom dijelu je jednostavno procurilo iz njega.

'Mogao mi je i čestitati kada sam mu kao trener Lokomotive skinuo tri boda Hajduku, ali nije. Uostalom, često zaboravlja Lokomotivu koja ga je lansirala natrag u Dinamo. Uvijek priča kako je bio uspješan u Belupu i Istri, a brzo je zaboravio da je s Lokomotivom ispao iz lige (administracija ih je ostavila u eliti - op.a.) te da je u kupu ispao od Trešnjevke. Ne želim se svađati s njim putem medija', završio je Čačić koji ne da na sebe. I njemu će dobro doći dvotjedna karantena.