JEDNA STRANA PRIČE

Čačić: Bišćanu ne vjerujem, više ne možemo zajedno

22.03.2012 u 20:55

Bionic
Reading

Bilo bi jednostavnije da su u Dinamu odmah odlučili reći što se dogodilo između Ante Čačića i Igora Bišćana, tada ne bi bilo nagađanja, priča o teškim riječima, svađama.

Zato je sad konačno sve ispričao Ante Čačić. Prvo potaknut pitanjem postoji li mogućnost kapetanova povratka, ispriča li se.

'Kad sam ja u pitanju, ne postoji ta mogućnost, znam što se dogodilo i da dalje ne možemo zajedno'.

Što bude li još takvih svađa?

'Ma ljudi, nije bilo svađe, otkud vam te priče? Čitam i ne vjerujem. Ako mi je Igor nešto i zamjerao zbog treniranja, kao kapetan je to trebao reći, ali nije. I nije među nama bilo nikakvih povišenih tonova'.

Pa što je onda bilo?

'Jedini je razlog da je propustio utakmicu s Hajdukom kad je shvatio da nije u prvih 11. Nije trenirao u nedjelju, da bi u ponedjeljak bio zdrav. Strašno mi je žao zbog svega jer je uložio silan trud da se vrati nakon ozljede, igrao je u tri od četiri prvenstvene utakmice. Ja sam njega razočarao jer ga nisam uvrstio u momčad za Hajduk, a on je mene razočarao jer nije odgovorio mojim zahtjevima. Kad je rekao da je ozlijeđen, nisam ni posumnjao, čak sam napao Miljenka Raka zbog nekakve vježbe. A onda Bišćan u ponedjeljak kaže da je zdrav. Bio je loše volje pa smo razgovarali. Otišao sam kući, prespavao i donio odluku da tako dalje ne može. Nije se ponio kapetanski, znao je da ostajemo na dva stopera, da je Šimunić ozlijeđen. Idete li u rat, idete s onima kojima vjerujete', objasnio je trener plavih.

Očekuje se da će ovih dana biti raskinut ugovor između Dinama i Bišćana.

U četvrtak nisu s ostalima trenirali Badelj i Vida, ali bi za Varaždin trebali biti spremni.

'Igrat će tri nova, Calello, Tomečak i Sylvestr'.

Čačić polako razmišlja i o Europi.

'U lipnju želimo znati s kojim igračima možemo u Europu. Tomasov? Dobar je igrač, ali Hajdukov i ne razmišljam o njemu', kaže Čačić.