LJUTITA KĆI PACIJENTA

Bušila gume i prijetila ubojstvom liječnicama u Karlovcu

12.12.2008 u 15:15

Bionic
Reading

Nataša Kasipović iz Vojnića, nezadovoljna postupcima liječnika prema njezinom ocu Karlu, u četvrtak je fizički i verbalno napala voditeljicu odjela dr. Marjanu Zadro Bahnik, a dr. Renati Radman Kromar prijetila smrću te joj probila gumu na automobilu

Policija će protiv Nataše Kasipović podnijeti optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira u Općoj bolnici Karlovac.

Ona negira da je probušila gume, a naguravanje priznaje tvrdeći da je dr. Bahnik prvo napala nju.
Njezin otac u četvrtak je otpušten iz bolnice s tumorom na plućima. U otpusnom pismu, između ostalog, navodi se i da nije obavljen postupak bronhoskopije, jer za to nisu dobili pismeni pristanak pacijenta, što je razljutilo Natašu i bilo povod incidentu.

'To nije istina, nisu nam ni rekli da im za bronhoskopiju treba naše odobrenje, jer da jesu, sigurno bismo pristali. Osim toga, u četvrtak smo bili u bolnici misleći da tata ide na bronhoskopiju, a oni su ga otpustili iz bolnice', rekla je Nataša Kasipović za Slobodnu Dalmaciju
Ravnatelj bolnice dr. Nedjeljko Strikić kaže da je s liječnicima razmotrio slučaj i da je zaključeno da je sve odrađeno po svim pravilima struke.

Obitelj Kasipović kaže da će sve prijaviti ministru zdravstva Darku Milinoviću.