RAT PODACIMA

Bulj Mikulića nazvao šljunkarom i izašao iz sabornice

12.05.2016 u 11:07

Bionic
Reading

Zastupnici Mosta napustili su jutros sabornicu na par minuta na poziv stranačkog kolege Mire Bulja koji je reagirao na optužbe HDZ-ovca Andrije Mikulića i pozvao na borbu protiv obavještajnog podzemlja. Mikulić je prekjučer pozvao institucije kao što su Državno odvjetništvo i USKOK-a da istraže Bulja zbog invalidnosti i dobivanja stana

Naveo je da je za vrijeme Ive Sanadera rasprodana Ina i da kada je kazao istinu, na scenu je stupilo obavještajno podzemlje.

'Dolazi u pitanje moj ratni put. Izvlače se brojni dokumenti, koji su tajni, zaštićeni, ja ih se ne stidim. I tko ih iznosi? Neki šljunkar, inspektor rudarstva. Žao mi je što to nije kazao general Krstičević koji je sa mnom ratovao' kazao je Bulj aludirajući na Mikulića koji je diplomirani inženjer rudarstva.

'Nije on jadnik kriv, dobio je samo naredbu onoga koji ne smije izaći. Ja nikoga nisam uvrijedio, ni obitelj, ni pojedinca, samo sam tražio da se zaštite nacionalni interesi kao što su to rekli i Ante Starčević i Franjo Tuđman. Da se ne prodaju u Londonu hrvatski interesi za Judine škude', kazao je Bulj.

Upitao se otkud Mikuliću hrabrost i dodao da je ovo pritisak na sve zastupnike i branitelje.

'Obavještajno podzemlje ima interes, napast će branitelje i zastupnike. Ako niste u njihovu kolu interesnih skupina, doživjet ćete isto što sam ja doživio. Ali šaljem poruku, ne trebamo se bojati, treba iznositi istinu. Žao mi je što ovdje nije moj general Krstičević da kaže što misli o izjavi Andrije Mikulića', kazao je Bulj pozvavši zastupnike da izađu dvije minute što su kolege iz njegove stranke i učinili.