KRAJ 'FEŠTE' U POLICIJI

Bučan dvojac kriglom na policajca

11.10.2010 u 14:22

Bionic
Reading

Zbog ozbiljne prijetnje i sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti, pulska je policija kazneno prijavila dvojicu Puljana, 44-godišnjeg R. M. i 24-godišnjeg N. M., koji su alkoholizirani vrijeđali policajce, pri čemu je stariji s komadom stakla od razbijene krigle i nasrnuo na policajca

Nemili događaj zbio se u noći sa subote na nedjelju, oko dvadesetak minuta iza ponoći, u Koparskoj ulici u Puli. Budući da je dvojac feštao s društvom te su uz vatru roštilja pjevali na sav glas i galamili, policija je došla upozoriti ih, no kako su bili pijani, počeli su se svađati i vrijeđati policijske službenike, pri čemu je stariji R. M. s komadom stakla od pivske krigle pokušao udariti policijskog službenika po glavi.

Međutim, kad su privodili R. M., razjareni 24-godišnjak je također nasrnuo na policijskog službenika, vjerojatno namjeravajući ga istrgnuti iz ruku policije, pa su obojica okončala feštu  u pulskoj policijskoj postaji, gdje je mlađem izmjereno 1,29 promila, dok je stariji odbio alkotest.

Tijekom privođenja, policijskim službenicima su zaprijetili smrću pa im slijedi kaznena prijava i po osnovi upućene ozbiljne prijetnje.