KOLUMNA ZA PAMĆENJE

Briljantni Stanić: Ajmo zabraniti i nogomet!

24.04.2012 u 13:10

Bionic
Reading

Tradicionalno, Mario Stanić se u svojoj kolumni na portalu igraliste.hr bavi aktualnostima domaće nogometne scene, a u najnovijem tekstu osvrnuo se na sulude pokušaje zabrane putovanja navijačima

Reski komentar Marija Stanića nedvojbeno će oduševiti ljubitelje domaćeg nogometa i svega onoga što se već dugi niz godina događa u našoj nogometnoj močvari. U svojoj stradicionalnoj kolmni na portalu igraliste.hr bivši reprezentativac se na originalan način osvrće na problematiku pokušaja zabrane navijačimna da putuju na gostovanja.

'Teška i nezahvalna uloga je pripala čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza. Ubiti posljednji znak života u ispaćenoj nogometnoj dolini straha i trepeta. Jedino ne znam tko je luđi - ovi što su izašli u javnost s ovakvom idejom, mediji koji tu ideju prenose u udarnim terminima ili pak ja koji sam se upec'o k'o somina i pišem o tome', piše među ostalime Stanić i dodaje:

'Nakon što zabrane dolaske gostujućih navijača, predlažem da nastave sa stegovnim mjerama. Mogli bi komotno zabraniti i dolazak na stadione domaćim navijačima. Ako gosti ne dolaze, koja je zapravo uloga domaćina? S kim ce se domaći navijači nadvikivati i verbalno prepucavati? A kad već nema navijača, onda bi bilo dobro zabraniti trenerima da treniraju i igračima zabraniti da igraju. Sucima isto tako zabraniti da dolaze i sude, ionako svi sumnjamo u njihove sudačke odluke. Jednostavno zabraniti svima da sudjeluju u širenju eventualnih nereda koju mogu izazvati pravu kataklizmu'.